Cadouri de Valentine’s Day, alese cu dragoste

Desi de multe ori  alegerea cadourilor potrivite este foarte grea, in cazul unor cadouri de Valentine’s Day totul ar trebui sa fie mult mai simplu si placut pentru ca ele se adreseaza persoanei iubite. Si orice lucru facut cu si din dragoste nu are cum sa fie altfel decat foarte placut.

Asa ca primul pas in alegerea cadourilor de Valentine’s Day ar trebui sa presupuna o mai buna cunoastere a acestei sarbatori pentru a putea patrunde in atmosfera sa speciala. Valentine’s Day este dupa cum o arata si denumirea sa o sarbatoare dedicata Sfantul Valentin celebrat deopotriva in biserica ortodoxa si cea catolica, desi la date diferite. Acesta a trait la Roma si a fost martirizat de imparatul vremii pe 14 februarie pentru ca, nesocotindu-i ordinele, a avut curajul sa oficieze in secret casatorii.

Sfantul Vaentin a fost foarte apreciat de cei din vremea sa pentru dragostea de oameni de care dadea intotdeauna dovada, iar ca un ultim semn al inaltei sale delicateti sufletesti, inainte de a fi ucis, a scris un mesaj de pe care l-a semnat simplu “Al tău Valentin”.  Acesta a fost pana astazi modelul tuturor mesajelor de dragoste care s-au scris cu aceasta ocazie, mai ales in lumea britanica, unde Valentine’s Day este o sarbatoare este foarte apreciata. Astfel, in afara de faptul ca trebuie alese cu dragoste, cadourile de Valentine’s Day pot fi insotie de un scurt mesaj de dragoste. Aceasta poate sa fie o felicitare sau chiar o poezie. Nu trebuie sa fii William Shakespeare – unul dintre cei mai celebri autori ai mesajelor de acest tip – ca sa poti compune. Odata intrat pe taramul dragostei, vei avea cu siguranta inspirtie si vei putea compune cu usurinta cateva versuri pentru cel sau cea pe care il iubesti.

Iar odata scris mesajul si ideile pentru cadouri de Valentine’s Day pentru iubit vor incepe sa apara, pentru ca doar incerci sa gasesti ceva pentru persoana iubita. Si probabil ca in acest moment, nimeni nu o cunoaste mai bine ca tine, nimeni nu stie la fel de bine ce ii place, ce culori o atrag sau ce o face sa zambeasca.

Aceasta noua perspectiva asupra sarbatorii te va tine la distanta de Kitsch-uri, de acele cadouri care nu spun nimic, nu transmit nicio emotie sau nu provoaca niciun zambet. Iar pentru tine este foarte important ca anul acesta, pe 14 februarie, cadouri de Valentine’s Day, independent de pretul lor,  sa aduca o bucurie sincera si sa fie primite cu dragoste. Schimbul de sentimente iti va demostra ca alegerea a fost inspirata, iar ziua de Valentine’s Day din acest an va fi una cu totul si cu totul speciala.

 

Autor:

Acest autor a publicat 5 articole pana acum. Mai multe informatii despre autor in curand.

Lasă un răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a comentariu.