Ce filme de animatie le plac copiilor?

14 septembrie 2016 | Autor: | Postat in Arta, film, muzica

Filmele de animatie – bucuria tuturor copiilor

Orice copil ar fi bucuros sa revada, in mod repetat, personajele sale favorite in actiune. Si, cum tu esti ocupat si nu dispui de timp suficient pentru a-l duce in aer liber, ai posibilitatea sa ii insufli pasiunea pentru filmele de animatie de la cele mai fragede varste, care, cu siguranta, il vor atrage si il va face sa se simta in deplinatatea puterilor sale.

Personaje diverse asteapta sa va impartaseasca ideile lor si ultimele trasnai pe care le mai fac. Animatiile contin povesti fabuloase, care pot inspira pe toti prichindeii.

Ce eroi mai poti intalni in ultimele proiectii?

In conditiile in care eroi renumiti precum Alba ca Zapada, Tom si Jerry, Batman, dar si altii ca ei au atins de multa vreme consacrarea si au umplut de bucurie inimile a milioane de copii, este momentul ca noi personaje sa intre in scena, pentru a castiga un renume.

De exemplu, o proiectie noua ar fi, de exemplu, “In cautarea lui Nemo”, ce este o aventura produsa de celebrele studiouri Pixar, creatoare a numeroase filme de animatie in ultimii ai. Protagonistii acestora ar sunt doi pestisori minunati Marlin si fiul sau Nemo, care se despart in zona Marii Bariere de Corali. Nemo, luat de curentii oceanului Pacific de langa parintele sau, va ajunge in acvariul unui dentist din Australia. Cei doi incearca sa se regasesca dupa ceva timp petrecut departe unul de altul, iar deznodamantul il puteti afla doar daca veti urmari proiectia. Filmul este ideal pentru copiii intre 4 si 15 ani, este o comedie si o aventura in toata regula, de la care a ice invata: supravietuire, ambitie si dragoste fata de cel ce ti-a dat viata si te-a crescut.

Epoca de gheata – un film care a aparut anul acesta pe marile ecrane

Filmul aparut la mijlocul acestui an este ultimul din seria ICE AGE, creatie a renumitelor studiouri Disney, care poate fi urmarit si in 3 D. Este continuarea unei vechi serii. Este adorat ca catre prichindeii care sunt atrasi de animalele preistorice si are ca tema principal prietenia si familia. Deznodamantul este lasat la libera interpretare a utilizatorului, iar filmarile vor continua si in anii urmatori.

Daca vreti sa ii oferiti copilului sansa de a privi un film de animatie, il puteti duce la un cinematograf profesionist sau ii puteti achizitiona un DVD.

Ce filme de animatie le plac copiilor? on 14 septembrie 2016 rated 4.9 of 5

Autor:

Acest autor a publicat 120 articole pana acum. Mai multe informatii despre autor in curand.

Lasă un răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a comentariu.