Cele mai bizare locuri în care s-a rătăcit telecomanda

18 august 2017 | Autor: | Postat in Audio & Video, TV

Cu toții știm acel sentiment de ușoară panică și de frustrare când nu reușim să găsim telecomanda televizorului. De multe ori, o găsim în ultimul loc în care decidem să o căutăm, dar care sunt cele mai bizare locuri în care oamenii au rătăcit telecomanda?

Site-ul AvForums.com și-a întrebat cititorii exact acest lucru și răspunsurile au depășit așteptările.

”În cutia cu cereale! Nepoata mea, supărată că nu am lăsat-o să se uite la niște desene animate, a decis să o ascundă în cutia cu cereale. Am căutat toată ziua blestemata de telecomandă, iar a doua zi, când îmi puneam cereale din cutie, mi-a căzut telecomanda în castron”, spune Safcalibur.

”Îmi găsesc telecomanda în frigider în mod regulat. Merg adesea la frigider să-mi iau câte o băutură rece și las telecomanda acolo. Apoi mă întreb mereu unde e telecomanda”, povestește Bouncer.

”Un prieten de-ai mei, care era freelancer la momentul respectiv, se grăbea în oraș la un meeting. A înșfăcat cheile de la mașină și telefonul mobil și a plecat. Ajuns la restaurant, a scos cheile și telefonul pe masă doar pentru a observa că plecase cu telecomanda în locul telefonului mobil”, scrie și Bigtruck.

”Mi-am găsit telecomanda în Țara Galilor, la părinții mei. Eu locuiesc în Londra. Când au fost la mine, au luat-o probabil din greșeală când făceau bagajul. Acum am două, pentru că între timp mi-am cumpărat alta”, adaugă Tonyrees687.

”Eu am văzut-o în mașina de spălat, la jumătatea ciclului de spălare. Fiica mea cea mică a ascuns-o probabil, în coșul de rufe”, a precizat și Dj_padd.

”Nouă ne-a adus-o poștașul la ușă, trimisă de un cumpărător de pe eBay, căruia îi vândusem niște jucării. A fost de treabă și ne-a înapoiat telecomanda televizorului, care nu avea ce căuta în pachetul care a ajuns la el”, a puncat IronGiant.

Voi? În ce locuri ”dubioase” v-ați rătăcit telecomanda? Și ce ați făcut? Ați recuperat-o sau v-ați cumpărat alta?

Cele mai bizare locuri în care s-a rătăcit telecomanda on 18 august 2017 rated 4.9 of 5

Autor:

Acest autor a publicat 120 articole pana acum. Mai multe informatii despre autor in curand.

Lasă un răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a comentariu.