Controleaza mai usor jocurile cu noile modele de console!

13 decembrie 2016 | Autor: | Postat in Gadget-uri, Tehnologie, IT, Telefoane

Consolele si utilitatea acestora

Tehnologia din ultimii 10-15 ani a evoluat in asa masura, incat, putem spune cu certitudine ca majoritatea celor trecuti de prima tinerete cunosc foarte putine lucruri despre consolele folosite la jocuri, utilitatea si functiile acestora.

Ca instrument de manevrare si control al imaginii, acestea reprezinta un sistem interactiv multimedia complex, care se conecteaza la echipament electronic cu ajutorul unui dispozitiv tinut in mana, denumit “controller”. Sistemul de control contine adesea un numar standard de butoane sau sageti, care au functii stabilite si care ajuta atat la rotirea imaginii, dinamica sporita personajelor in cadrul jocului si actionarea in vederea implementarii unei strategii pentru a castiga.

Sisteme multimedia lansate pe piata la inceputul anilor 200 se bazau pe un accesoriu sub forma unui disc, care se insereaza, de catre utilizator, in consola jocului.

Evolutia tehnologica si aplicatiile de ultima generatie proiectate de catre cei mai mari specialisti IT de la nivel mondial au revolutionat modalitatea prin care pasionatii gaming-urilor pot avea acces la aparitiile din ultimii ani. Cu sprijinul noilor sisteme de operare Windows si gratie internetului din ce in ce mai performant, aplicatiile multimedia pot fi acum descarcate intr-un timp foarte scurt, direct din mediul virtual.

In acest fel, functia dispozitivelor de control recent lansate este de a avea o selectie fixa in momentul in care se construieste intregul joc. In afara de bine cunoscutul si deja celebrul Playstation, a carui poveste are o istorie indelungata, jocuri faimoase precum Nintendo DS, Nintendo 3 DS, FIFA sau NEO GEO X pot fi foarte usor stocate pe DVD-uri, Blue Ray.

nintendo-geo-x-jocuri-si-console

Nintendo Geo X

Pentru un control mai facil

Functiile de control si strategie difera de la un dispozitiv la altul, deoarece fiecare joc video contine propriile sale obiective, scopuri, persoaneje, poveste si strategie de urmat. Device-urile care indeplinesc aceste misiuni ii ajuta pe utilizatori sa fie mai bine conectati realitatii virtuale sau sa interactioneze mai eficient cu partenerii lor, datorita sistemelor multiplayer.

Indeplinirea scopurilor impuse de activitatea de gaming are la baza este influentata de dispozitive de iesire performante, aplicate si compatibile cu caracteristicile consolei si ale jocurilor. Pentru un output optim si o imagine clara, televizorul sau un monitor generos sunt componentele periferice care ii ajuta enorm pe utilizatori. In cazul tehnologiilor HD sau Full HD, jucatorul are posibilitatea de a beneficia de imagini la inalt standard si sa observe mult mai bine fiecare miscare, pentru a fi conectati la tensiunea si miza existenta si a pune in valoare favoritii.

Controleaza mai usor jocurile cu noile modele de console! on 13 decembrie 2016 rated 5.0 of 5

Autor:

Acest autor a publicat 120 articole pana acum. Mai multe informatii despre autor in curand.

Lasă un răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a comentariu.