Cum alegi piesele Suzuki cele mai bune?

8 mai 2017 | Autor: | Postat in Tuning


 

moto suzuki

Orice posesor al unui motor Suzuki isi doreste ca acesta sa fie performant, sa nu fie nevoit sa il repare des, iar piesele sa fie cat mai rezistente. Ca sa ai parte de piese Suzuki care sa tina, de cea mai buna calitate, este important ca acestea sa fie originale.

O piesa originala are intotdeauna mai multe de oferit decat una care nu este produsa de o companie agreata de producatorul de motociclete sau de Suzuki insusi.

Este bine ca piesele sa respecte toate cerintele producatorului si sa fie construite cu minutiozitate. Atunci cand le cumperi, este important sa stii sa le deosebesti de cele contrafacute. O piesa care este contrafacuta nu numai ca poate duce la uzura motocicletei, pentru ca nu au performante la fel de bune precum cele originale, insa pot pune in pericol chiar siguranta conducatorului vehiculului pe doua roti. Aceste componente pot duce chiar la aparitia unor defectiuni majore ale motocicletei, ceea ce inseamna reparatii in plus, bani care vor fi cheltuiti din bugetul tau.

Piesele Suzuki,  originale sunt cele care rezista testului timpului, ele tin exact atat cat specifica producatorul. Au si certificat de garantie, ceea ce inseamna ca daca exista defecte din fabricatie sau piesa s-a defectat inainte de expirarea termenului de garantie, pot fi facute reparatii in service-urile agreate de catre producator. O componenta originala este intotdeauna o alegere ideala, pentru ca nu ai teama si grija ca aceasta se poate strica in orice moment. Piesele originale pot fi cumparate de pe internet, din magazinele online sau de la o reprezentanta Suzuki. Este intotdeauna ideal sa faci o asemenea alegere, desi acestea vor costa un pic mai mult. Insa iti vei recupera investitia facuta, pentru ca nu va fi nevoie sa repari sau sa inlocuiesti piesa intr-un timp foarte scurt din momentul in care a fost cumparata si montata, asa cum se poate intampla in cazul unei piese contrafacute.

Piesele originale au intotdeauna elemente de siguranta, ele nu vor pica niciodata niciun test.

Cum alegi piesele Suzuki cele mai bune? on 8 mai 2017 rated 5.0 of 5

Autor:

Acest autor a publicat 120 articole pana acum. Mai multe informatii despre autor in curand.

Lasă un răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a comentariu.