Cum alegi un UPS second hand bun

25 noiembrie 2016 | Autor: | Postat in Calculatoare- diverse, Diverse Electronice-IT


Cand vrei sa cumperi un UPS second hand trebuie sa acorzi atentie mai multor factori. Astfel, nu vei da gres in achizitia produsului, ceea ce inseamna ca nu va fi nevoie sa il schimbi sau sa cumperi unul nou.


Un UPS second hand, in functie de numarul de consumatori


Ups second hand

Astfel, cand alegi un UPS second hand ai grija sa sa te uiti la puterea produsului unde urmeaza sa il folosesti. In functie de numarul de consumatori pe care ii ai in casa trebuie sa mai faci, de asemenea, alegerea unui astfel de produs. Uita-te, de asemenea, si la puterea pe care o are un UPS.

Un UPS second hand este mai bine de ales din punctul de vedere al pretului, caci va costa mult mai putin decat unul nou. In ceea ce priveste durata de viata, aceasta depinde de mai multi factori. Asta inseamna ca este nevoie de mai multe verificari inainte sa il cumperi.

Acesta este o sursa de curent neintrerupt, ceea ce inseamna ca nu vei ramane cu munca in plop, in cazul in care se intrerupe functionarea energiei electrice. Un UPS second hand are destula energie incat sa iti asigure functionarea unui computer daca este o pana de curent. Astfel, nu se va pierde nimic din munca ta din fata computerului, ceea ce inseamna ca nu vei fi nevoit sa refaci ca sa recuperezi ce ai pierdut.


Functioneaza cu ajutorul unor baterii


Un UPS are si functia de a oferi protectie sistemului de operare din calculatorul tau, ceea ce este mai mult decat binevenit. Caci muti au probleme din aceasta cauza, pentru ca nu au pe calculator un UPS. Este un ajutor nesperat de bun pe care oricine ar trebui sa il aiba. Pe piata sunt multe modele de UPS-uri, insa toate au acelasi principiu de functionare, ceea ce inseaamna ca nu iti va da batai de cap. Poate sa functioneze cand nu este curent electric datorita bateriei. In momentul in care vrei sa schimbi bateria unui astfel de produs, ai grija ca aceasta sa fie inlocuita de o persoana care se pricepe. Nu este indicat sa schimbi tu bateria de la un UPS second hand, pentru ca exista riscul unui scurtcircuit, spun specialistii. Recomandam sa achizitionezi UPS de la Diabloscomputer, lider in calculatoare second hand. De asemenea, exista si alte locatii online, insa este necesar sa faci un research temeinic inainte de a cumpara pentru a sti daca firma respectiva este serioasa sau nu!

Cum alegi un UPS second hand bun on 25 noiembrie 2016 rated 4.9 of 5

Autor:

Acest autor a publicat 120 articole pana acum. Mai multe informatii despre autor in curand.

Lasă un răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a comentariu.