Cum sa pastrezi un display de laptop Lenovo in conditii bune

14 martie 2017 | Autor: | Postat in Calculatoare- diverse, Hardware

Pastrarea unui display de laptop Lenovo in conditii bune nu ar trebui sa iti dea batai de cap, acesta se ingrijeste destul de usor.

Ca mai toate ecranurile, si acesta trebuie sa fie protejat de praf, de solutii lipicioase (de exemplu, poti sa bei un pahar cu suc si sa sara stropi pe ecran), dar si de zgarieturi.

Displayul de laptop Lenovo se curata cu solutie speciala

lenovo laptop display original

Ca sa nu se zgarie display-ul, cel mai bine este sa pui o folie de protectie de ecran, pentru ca aceasta nu lasa suprafata monitorului sa se mai zgarie. De asemenea, laptopul trebuie sa fie curatat constant de praf. Nu curata niciodata un display Lenovo cu o carpa inmuiata in apa ori cu spirt, pentru ca va ramane patat, fie se va degrada calitatea imaginii. Cel mai bine este ca monitorul sa fie curatat cu o solutie speciala pentru laptop, aceasta este cea mai buna metoda de protectie. Solutiile pot fi cumparate de la un magazin de specialitate, iar pretul difera in functie de tipul solutiei pe care o folosesti, cat si de cantitatea pe care o cumperi.

Ai grija, de asemenea, ca atunci cand inchizi laptopul, sa te asiguri ca nu ai uitat niciun obiect tare pe tastatura, de tipul unui creion sau al unui pix, pentru ca in astfel de momente se poate intampla sa trantesti mai tare clapeta de la laptop, iar cand se face contactul dintre display, obiectul respectiv si tastatura, sa se creeze o forta mai puternica, iar ecranul sa se crape. Nimic nu poate sa fie mai neplacut decat sa te alegi cu un monitor crapat, pentru ca solutia care iti ramane este inlocuirea acestui ecran cu unul nou. Un display Lenovo crapat nu mai are nicio sansa sa fie reparat. Mai poti folosi laptopul astfel pentru o perioada, insa acest lucru este total neplacut, pentru ca te impiedica sa vezi foarte bine imaginile sau ceea ce scrie, in momentele in care citesti un text. Nu mai vorbim despre situatiile care se creeaza in momentele in care vrei sa urmaresti un film sau vrei sa te joci un joc pe laptop!

Cum sa pastrezi un display de laptop Lenovo in conditii bune on 14 martie 2017 rated 4.9 of 5

Autor:

Acest autor a publicat 120 articole pana acum. Mai multe informatii despre autor in curand.

Lasă un răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a comentariu.