Foliile antiefractie, protectie crescuta

11 aprilie 2017 | Autor: | Postat in Afaceri online

folii antiefractie si protectie Dasscenter

O folie antiefractie pusa pe geamul de la birou, pe o usa din sticla sau pe geamul de la masina, creste siguranta. Cum se poate intampla asta, o sa te intrebi?

Ei bine, in momentul in care folia este montata, atunci cand un geam se sparge, fie in timpul unei furtuni, fie din cauza unui accident ori daca are loc o spargere, atunci cioburile nu se mai imprasite pe jos. Este un mare castig pentru ca stim cat de periculoase pot fi cioburile, pentru ca te pot rani usor. Micile bucati de sticla sunt si foarte greu de adunat de pe jos, este o munca desul de migaloasa. Insa, cu ajutorul unei folii antiefractie, o sa scapi de aceste griji.

Geamurile nu se mai fac bucati

Cu folia antiefractie, niiciun geam, indiferent ca este de la birou sau ca este vorba despre parbrizul de la masina nu o sa se mai sparga in sute de bucatele, caci cioburile vor ramane prinse in folie. Aceste folii se aplica usor, pe partea inferioara a suprafete din sticla. O astfel de folie profesionala nu va permite patrunderea unui obiect dinspre exterior spre interior, ceea ce ofera un plus de siguranta.

Stai cu teama ca geamul de la masina poate fi spart? Ori ai biroul cu iesire la strada si iti este frica ca ar putea sa ii tenteze pe hoti? Pentru a alunga aceste ganduri negre, iti poti lua masuri de siguranta in plus, prin instalarea de folii antiefractie.

Aceste folii nu impiedica hotii sa actioneze, insa le ingreuneaza misuiunea, timp in care cei de la firma de paza pot ajunge pentru ca o folie antiefractie nu lasa geamul sa se sparga cu usurinta.

Foliile, disponibile in rola

Astfel de folii sunt disponibile la role, marimile in care sunt comercializate fiind diferite, astfel incat sa acopere cat mai multe nevoi ale clientilor. Foliile de securizare sunt transparente, astfel incat sa nu afecteze in niciun fel aspectul initial al obiectelor pe care sunt montate. Nici nu le vezi! Pot fi puse si pe oglinda de la masina, nu numai pe parbriz, dar si pe gemurilor cladirilor de birouri ori pe ferestrele de la tine de acasa. Asadar, poti achizitiona cu incredere asemenea produse de protectie, Dasscenter si alti producatori cu renume iti stau la dispozitie cu folii de protectie solara si antiefractie – http://www.dasscenter.ro/protectie-solara-antiefractie.php


folii protectie antiefractie Dasscenter

Foliile antiefractie, protectie crescuta on 11 aprilie 2017 rated 5.0 of 5

Autor:

Acest autor a publicat 120 articole pana acum. Mai multe informatii despre autor in curand.

Lasă un răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a comentariu.