Intrebuintarile foliilor adezive in locuinta dvs

2 septembrie 2016 | Autor: | Postat in Afaceri online


Pe masura ce tehnica avanseza, apar pe piata folii din ce in ce mai performante. Este si cazul foiilor adezive.

Acest tip de folie poate fi folosit in mai multe scopuri si se comercializeaza sub mai multe forme. Sunt folosite in mai multe domenii.

Foliile adezive sunt usor de folosit

Aceste produse pot fi folosite pentru a lipi diverse produse intre ele sau pentru a le lipi pe o anumita suprafata, astfel incat sa semnalizeze ceva. Aceste benzi se pot vinde la metro, dar si la bucata. Se lipesc pe diferite suprafete, de la cele din propria locuinta, pana la birouri si spatii comerciale.

Foliile adezive se gasesc sub mai multe forme de prezentare. Unele pot fi mai late, in timp ce altele mai inguste.

Aceste benzi se comercializeaza la role, iar dimensiunile lor, lungimea si latimea,  difera in functie de fiecare model in parte. La fel, si lungimea benzii pe rola difera. Pot fi transparente, dar se pot vinde si astfel de folii colorate.

Dintre toate modelele, cele confectionate din material acrilic sunt cele mai bune. Acest lucru se intampla deoarece au cea mai buna rezistenta, au o durata lunga de viata. Le poti aplica pe aproape orice tip de suprafata.

Foliile adezive pot avea mai multe tipuri de fixare

Aceste folii adezive pot avea fixare permanenta sau semipermanenta, in functie de felul in care sunt ele confectionate. Produsele sunt de buna calitate, ins aacest lucru depinde si de cei care le produc. Unele firme sunt mai bune, altele mai putin.

Acestea pot fi puse pe suprafete din plastic, inox, pe metale, pe cauciuc, lemn, sticla, carton, hartie, ciment sau chiar tabla.

Exista folii adezive pentru a fi folosite pentru  inscriptionari auto, pentru laminare si folii reflectorizante. Cele reflectorizante sunt indicate pentru a scoate in evident anumite spatii, cum sunt intrarile si iesirile din anumite spatii, precum institutii publice sau pentru a marca anumite lucrari.
Aceste folii se pot cumpara de la magazinele online. Gasesti tot pe internet informatii de care ai nevoie, daca nu stii exact cum functioneaza.  Chiar este indicat sa cauti mai multe variante, pana cand o vei gasi pe cea mai potrivita, in functie de ceea ce ai nevoie.

Intrebuintarile foliilor adezive in locuinta dvs on 2 septembrie 2016 rated 5.0 of 5

Autor:

Acest autor a publicat 120 articole pana acum. Mai multe informatii despre autor in curand.

Comentarii (1)

  1. riderinthestorm

    Cele mai bune folii adezive sunt autocolantele! Gasesti o multime de internet, dar ca preturi tot producatorii sunt cei mai tari:
    http://www.dasscenter.ro/blog/folii-autocolante-pentru-pereti/

Lasă un răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a comentariu.