La ce sa fii atent cand cumperi piese moto

1 martie 2017 | Autor: | Postat in Auto, moto, velo, transporturi

Piesele moto pot fi cumparate noi sau la mana a doua. Cand cumperi piese second hand, trebuie sa fii atent la mai multe detali, ca sa poti face alegerea buna, sa cumperi accesoriile si componentele perfecte pentru motocicleta ta.

Cand piesele functioneaa ca la carte, atunci si motorul da dovada de cele mai bune performante si astfel te poti bucura de calatorii pe doua roti in siguranta.

Nu are mportanta daca tu esti un incepator in domeniul motociclismului sau esti un pasionat inrait al motoarelor, ceea ce trebuie sa stii este faptul ca este extrem important sa te documentezi inainte sa iti cumperi piese moto, mai ales cele la mana a doua. Trebuie sa te asiguri ca vei cumpara piese bune, rezistente, care sa nu se defecteze la putin timp dupa ce ai facut achizitia. Numai astfel stii ca motorul tau va functiona cum trebuie. Daca nu vei cumpara piesa potrivita, atunci va trebui sa mergi sa o inlocuiesti, ceea ce isneamna timp pierdut. Asa ca fa o documentare foarte buna in prealabil, te va ajuta nespus de mult pentru a cumpara piese moto de care ai nevoie.

Piese originale, din locuri potrivite

Trebuie sa cauti piese moto originale, indiferent daca sunt produse de producator sau de o companie agreata de acesta, pentru ca ele sunt componente care rezista mult timp, cu o durata lunga de viata. Ele sunt rezistente si dau dovada de calitate. Daca nu cumperi o piesa originala, un fake nu duce altundeva decat la o uzaura prematura. Si nici motorul nu va functiona la capacitate maxima daca cumperi doar de la mana a doua! Trebuie asadar sa cauti piese moto in locuri specializate, avizate, indiferent daca este vorba despre un site de unde cumperi online, cum este Unimotors, sau despre un targ de vehicule. Cand vrei sa cumperi piesa online, uita-te dupa anunturile cu fotografii, pentru ca dintr-o simpla poza iti dai seama daca urmeaza sa faci o alegre buna sau mai putin inspirata. Daca piesa nu are zgarieturi si este bine intretinuta, atunci este clar ca ii poti da o sansa si te poti nteresa de mai multe detalii legate de aceasta la cumparator.

La ce sa fii atent cand cumperi piese moto on 1 martie 2017 rated 4.8 of 5

Autor:

Acest autor a publicat 120 articole pana acum. Mai multe informatii despre autor in curand.

Lasă un răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a comentariu.