Laptop-direct vorbeste despre bateriile de laptop compatibile

7 noiembrie 2016 | Autor: | Postat in Hardware

Bateria este piesa componenta a laptopului care cedeaza prima. Daca utilizatorul are nevoie de mobilitate si autonomie, atunci inlocuirea bateriei este absolut obligatorie, inca de la primele simptome de „oboseala”. În acest moment incep cautarile dupa cele mai bune alternative de baterii disponibile pe piata, iar in urma unui studiu de piata amanuntit, utilizatorul ajunge in fata unei dileme: baterie originala sau compatibila. Diferentele dintre cele doua categorii sunt minore, dar sa vedem care ar fi cele mai importante.

Bateriile originale, care poarta brandul producatorului Dell, Compaq, HP, Lenovo, Apple, etc. vin cu o serie de garantii si pot inspira un grad mai ridicat de incredere.

Un brand cunoscut ofera imediat impresia unui produs de calitate, capabil de cele mai bune performante. Laptopurile au initial o baterie originala, construita de acelasi producator si care, cel putin teoretic, ar trebui sa asigure maximul de performanta laptopului. Cu toate acestea, uneori cedeaza cu mult inaintea perioadei recomandate de viata.

A doua categorie este reprezentata de bateriile compatibile, produse de catre companii specializate in acest tip de componente, dupa specificatiile exacte ale producatorului de laptopuri. Bateriile compatibile ofera laptopului aceleasi conditii de functionare si autonomie ca cele originale.

 

Cititi articolul integral direct de la sursa:

Baterii originale vs. baterii compatibile, dilema utilizatorului care cauta autonomia laptopului

Laptop-direct vorbeste despre bateriile de laptop compatibile on 7 noiembrie 2016 rated 5.0 of 5

Autor:

Acest autor a publicat 120 articole pana acum. Mai multe informatii despre autor in curand.

Lasă un răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a comentariu.