Vrei sa cumperi masini second hand? Noi iti venim in ajutor

23 august 2017 | Autor: | Postat in Auto - Diverse

Cumpararea unei masini nu este atat de usoara pe cat pare, pentru ca nu este vorba despre o simpla formalitate: vezi automobilul si gata, l-ai achizitionat!

Nu este atat de simplu, pentru ca trebuie sa ai in vedere mai multi factori cand vine vorba despre alegerea masinii. In primul rand trebuie sa tii cont de anul de fabricatie, aspectul vechimii fiind unul foarte important cand trebuie sa cumperi masini second hand. Pentru ca de acest lucru tin mai multe aspecte, cum ar fi starea de functionare, starea motorulu, aspectul, dotarile interioare.

Cu cat masina este mai veche, cu atat dotarile vor fi in minus, ceea ce inseamna ca te poti astepta sa nu aiba facilitati precum incalzirea oglinsilor sau aerul conditionat. Asadar, in momentul in care te uiti pe un site care contine anunturi cu vehicule care au mai avut proprietari trebuie sa te uiti cu atentie la acest aspect. De asemenea, trebuie sa te mai uiti si la felul in care arata automobilul, la exterior, pentru ca daca nu este foarte bine ngrijit ar trebui sa iti puna cateva semne de intrebare in legatura cu starea masinii: oare proprietarul a avut grija de ea sau nu prea?volkswagen-passat

La ce sa fi atent cand cumperi masini second

Un alt lucru important pe care sa il ai in vedere daca te-ai decis sa cumperi un automobil la mana a doua este si kilometrajul. Numarul de kilometri parcursi cu masina conteaza foarte mult cand vine vorba tot despre starea tehnica a aceteia si despre capacitatile sale. Important este sa stii ca proprietarul nu incearca sa ascunda datele reale despre masina.

O data ce ai ales un automobil care iti place, nu uita sa mergi cu ea la un service auto, pentru ca sunt foarte importante si sfaturile care le primesti acolo. Foarte util este sa mergi cu masina si sa dai cateva ture prin oras, ca sa iti dai seama daca functioneaza cum trebuie, daca exista chimie intre tine si vehiculul pe patru roti. Asta pentru ca se poate intampla sa nu iti placa modul in care este construita masina, sa fie un impediment care sa nu te satisfaca pe deplin in momentul in care o alegi.

Vrei sa cumperi masini second hand? Noi iti venim in ajutor on 23 august 2017 rated 4.8 of 5

Autor:

Acest autor a publicat 120 articole pana acum. Mai multe informatii despre autor in curand.

Lasă un răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a comentariu.